Högberg specialgitarrer i Bodafors är ett litet företag som startades av Michael Högberg hösten 2008 och drivs av honom och äkta hälft Maria. Huvudinriktningen på verksamheten är att bygga Custom Guitars till extremt konkurrenskraftiga priser och gitarrer som kunden garanterat blir nöjd med. 

Vem är då Michael Högberg?
-Jo en man runt 40 bast med ett stort intresse för GITARRER och förstärkare i alla dess former och ett gediget tekniskt intresse (läs gamla bilar och tåg, helst från det stora landet i väst och i övrigt allt som rör på sig). Har nu kombinerat intresset med näringsverksamhet och har tagit steget fullt ut och driver detta företag på deltid/mest fritid. Alltså kan vi ha öppet på tider som passar våra kunder bra, dvs. kvällar och helger. Spelat gitarr har jag gjort sedan jag var tio år och har som förebilder Hank Marvin, James Burton, Dave Edmunds, Clarence White och diverse countryartister. Har medverkat på skivor sedan 16-års åldern och spelar f.n. i ett lokalt rockband; Rockfile. Gillar att åka på musik/bilevenemang, campa på amerikanskt vis och pula hemma.

Verksamhet/policy
Huvudinriktningen på vår verksamhet är kundanpassade gitarrer i Tele/ Stratmodell och J-&P-bas. Har du en speciell önskan om en gitarr, kan vara speciell färg eller relicutförande eller skilja sig på annat vis från standardmodeller så är vi rätt samarbetspartner! I mån av tid och inspiration så håller vi ett litet lager med specialgitarrer/modellideér som läggs ut på hemsidan. När denna gitarr blir såld så kan vi(nästan) alltid bygga en till på begäran. Vi utför även grundjustering av gitarrer, bandslipning, lackering/motiv/airbrush och urfräsningar av halsfickor, mickfickor mm.mm.  Säljer även strängar, gitarrsladdar, plektrum, gitarrcase, softcase, mm.  Hör av er med förfrågan/förslag så får du ett prisförslag. Vid specialbeställning så debiteras alltid 20% av totalsumman vid orderläggning. Vi skickar även varor med bussgods/posten om så önskas. Då mot p.f. eller förinsatt belopp på PG. Pris bussgodsfrakt/posten i Sverige 240kr inkl.emballage.Alla gitarrer är byggda av Michael Högberg och injusterade och provade tills det att vi själva är nöjda med dom.